Sobotni Triglavski smuk - še imamo upanje!

Priprave na ponovno obuditev Triglavskega smuka so pri koncu in vse kar lahko še naredimo je, da zremo v nebo in snežno odejo proti Kredarici ter upamo, da do sobote ostane kaj (uporabnega) snega.
Kredarica vas pričakuje - tudi v soboto, 24. 3. 2012, foto Zdenka Mihelič
V Krmi in proti Kredarici že nekaj let ni bilo tako malo snega konec marca in temperature tudi niso nič kaj primerne letnemu času. Vendar se bomo morali privaditi tudi takih zim in prav zaradi tega smo se odločili, da Triglavski smuk izpeljemo, četudi ne bo možno startati in se pripeljati v cilj s smučmi. Čakali bomo, če bodo snežne razmere ugodne za smuko vsaj do spodnjega polja v Zgornji Krmi. V tem primeru še vedno ostane obilo turne smuke in nekaj peš hoje, ki je v takih zimah sestavni del turnega smučanja.

Končno odločitev, ali bomo Triglavski smuk po letu 1991 v nekoliko spremenjeni obliki ponovno izvedli, bomo sporočili v sredo, 21. marca!

Še vedno pa lepo vabim vse turne smučarje, tako tekmovalce, kot rekreativce, da z udeležbo doživite Triglavski smuk in nam pomagate pripraviti pravi turno smučarski praznik
 
Vse še enkrat pozivam, da so obvezne predprijave do srede, 21. marca 2012! Prosimo, da to upoštevate, saj nam boste s tem močno olajšali logistiko. Prijave sprejemamo na e-mail naslovu info@turni.si.

Ekipa Triglavskega smuka,
turni.si, Nejc Kuhar

Vse informacijePovabilo na Triglavski smuk in RAZPIS.