IV. SKIVENTURE Jezersko 2012

Na velikonočni ponedeljek, 9. aprila 2012, se spet zberemo na turno smučarskem prazniku. Odhod na verjetno zadnjo turno smuko v sezoni bo ob 8. uri izpred Gorniškega Centra Davo Karničar v Ravenski Kočni.
Vabljeni na IV. SKIVENTURE Jezersko 2012! Foto arhiv Dava Karničarja

S smučmi na nahrbtnikih se bomo po lovski stezi povzpeli na Vadine in v zavetju Skute, Rink, morda Mrzle gore uživali v turnem smučanju. Osnovni cilj pa je Jezersko sedlo, do koder se bomo vzpeli dobrih 1000 višinskih metrov in kjer boste dobili kupon za nagradno žrebanje.
 
Če bo dovolj zainteresiranih, bomo v velikem kotlu med Jezerskim sedlom in Križem lahko sodelovali ali opazovali atraktivno štafetno tekmovanje parov.
 
MALICA in NAGRADE: Po skupnem sestopu do Gorniškega Centra DK se bo prilegla malica. Prinesite, kar vam bo od praznikov ostalo, razdelili bomo po mizah, se krepčali in žrebali praktične nagrade - Elan, PZS, Komperdell, Salewa, Mobitel, Cebe, Dynafit, Eurofoto, Parsa&Beauty ...
 
Na ogled bo Elanova turno smučarska kolekcija smuči za sezono 2012 /13 in vsi udeleženci prejmejo na Jezerskem sedlu neprenosljiv kupon za 40 % popust ob nakupu turnih smuči.
 
PRISPEVEK: Udeležba na dogodku je 5 € na osebo, kar vam zagotavlja: spominsko knjižno darilo, kupon za družabno žrebanje praktičnih nagrad, Elanov nagradni kupon, pijačo vseh vrst. 
PRIJAVE: Prosimo za predhodne najave na: karnicar.d@siol.net za lažjo organizacijo. Pristojbina na dan tekmovanja ostane enaka.

Za našo dodatno varnost in zmeren korak bodo poskrbeli člani GRS jezersko.

Prisrčno vas vabita Petra in Davo Karničar,
Gorniški center Davo Karničar


Foto arhiv Dava Karničarja