Novice

Prikazano: 621 - 640 od 772 zapisov

4. tekma za Slovenski pokal na Jezerskem - 25. 1. 2014

Tekmovalci Slovenskega pokala, rekreativci, gorski reševalci, vojaki, policisti in vsi, ki si radi nadenete turne smuči, ste lepo povabljeni na Jezersko, kjer bo že 19. tekma za Slovenski pokal in tokrat tudi državno prvenstvo Slovenije v parih. To je hkrati 17. memorial Luka Karničarja in Rada Markiča.

Misurina Ski Raid 2013 - Nejc Kuhar 5.

V nedeljo, 22. decembra 2013, je potekala ena najtežjih klasičnih turnosmučarskih tekem Misurina Ski Raid, ki poteka tradicionalno že 13 let . Tekme so se udeležili tudi 4 slovenski predstavniki, od katerih je reprezentant Nejc Kuhar dosegel odlično 5. mesto

Zmaga Nejca Kuharja na tekmi Bergfex Challenge 2013

Malo je še tistih kotičkov Alp, kjer še nisem bil in v take konce grem še toliko raje na kakšno tekmo. Eno takih smo ta vikend 'zvohali' (15. 12. 2013) na avstrijskem štajerskem, pri kraju Weng im Gesäuse. Bila je res lepa, lahka klasična tekma, v prelepem vremenu in razmerah, res prava za začetek sezone.

Miklavžev Vertical Canazei 2013

Sobotni vertical (7. 12. 2013) je minil povsem po mojih pričakovanjih. Številni dobri, našpičeni Italijani na startu, filtri odprti od starta do cilja ter nasploh lep in množičen dogodek.

Nadaljevanje priprav Nejca Kuharja

Najboljši slovenski turnosmučarski tekmovalec in slovenski reprezentant Nejc Kuhar je po treningu v Dolomitih prejšnji teden namenil treningu predvsem na suhem, česar je bila vzrok tudi bolečina na narastišču ahilve tetive. Več v Nejčevem zapisu:

Training camp Arabba 2013 - 1. sklop

Najboljši slovenski turnosmučarski tekmovalec in slovenski reprezentant Nejc Kuhar že pridno trenira, in sicer se je za prvi sklop odpravil v sosednjo Italij, v Arabbo, na pobočja Marmolade. Kako je bilo, si lahko preberete spodnji Nejčev zapis.

Ustanovitev Turnega odseka PD Kamnik

Planinsko društvo Kamnik vas vabi na ustanovitev turnega odseka, ki bo združeval turne smučarje in turne kolesarje. Ustanovni zbor Turnega odseka PD Kamnik bo v torek, 12. novembra 2013, ob 19. uri v Kamniku.